Hvem og pris?

Hvordan bliver jeg en del af Start Up Programme?

For at du som underviser eller studerende kan blive en del af Start Up Programme-netværket, skal din uddannelse eller uddannelsesinstitution være medlem af Start Up Programme. 

Det betyder, at det er den enkelte uddannelse, de tilmeldte studerende, de tilknyttede undervisere og uddannelsesledere, som bliver netværksmedlem af Start Up Programme.

Derfor kan du som underviser, programleder eller uddannelsesleder nemt sikre din uddannelse et medlemsskab af Start Up Programme-netværket.

Studentervæksthuse kan også være medlem af Start Up Programme, dog med begrænset adgang. 

Er du studerende, tal med din underviser eller nærmeste leder om, hvordan du og dine medstuderende kan være med i Start Up Programme. Hvad koster det?

Pris pr. uddannelse og uddannelsesretning er 6.500 kr. for et skoleår (aug/juli).

Herudover koster det 6500 kr. pr. studentervæksthus (defineret pr. fysisk lokation). 

Dette medlemsgebyr er uanset antal studerende pr. uddannelse. 

Se uddybende om betaling i øverste højre hjørne. 

 

Hvad får jeg?

Medlemsgebyret giver undervisere og studerende fuld afgang til alle Start Up Programmes tilbud. For eksempel har vi altid fuld forplejning på arrangementer, inspirerende oplægsholdere, gode præmier, og der er flere tiltag under udvikling. Læs mere om events og muligheder for undervisere og studerende.Herudover betyder et medlemsskab også en direkte indgang til Fonden for Entreprenørskabs andre tilbud såsom Nytårskur, NEIS konferencen, efteruddannelsestiltag, forskningsresultater mm.

 

Uanset størrelse på uddannelsesinstitutionen kan medlemsgebyret ikke overstige 50.000 kr. Har man derfor mere end 8 uddannelser eller 8 studentervæksthuse tilmeldt Start Up Programme pr. uddannelsesinstitution, vil hele uddannelsesinstitutionen automatisk være medlem, og alle undervisere og studerende vil have adgang til Start Up Programmes tilbud. 

OBS: Alle priser er ekskl. moms.

 

Hvad gør du nu?

Er du og din uddannelse interesseret i et medlemsskab, så skriv til carina@ffe-ye.dk eller ring på 2445 7675.

Så kan vi give yderligere information og sende materiale. Så snart I er tilmeldt, har I fuld adgang til alle aktiviteter.