Netværks-og videndelingsdage for undervisere

 

Entreprenørskabsdidaktik, under Corona | Online - LUKKET FOR TILMELDING

Vi har glædeligt fuldt hus. Vil du på venteliste skriv til os på sup@ffefonden.dk.

"Førstehjælpskasse" sendes til alle deltagere på forhånd. Alle deltager skal senest en uge inden melde deres hjemme-adresse til programleder Carina Hammer, carina@ffefonden.dk

 

Hvordan motivere og engagere vi vores studerende online? Og hvordan fletter vi entreprenørskabsdidaktikken ind i dette?

Kom med til online workshop d. 28. jan. kl. 09.00-13.00, og få tilsendt en ”førstehjælpskasse” med posten! Alle undervisere fra korte og mellemlange videregående uddannelser, uanset faggruppe er velkomne.

 

Er du nysgerrig på entreprenørskabsdidaktikkens univers? Og drømmer du samtidig om at få flere redskaber til det online univers – så brug fire timer med os i @start up programme.

 

Vi lover at du efter fire timer går derfra med: Viden om hvad entreprenørskabsundervisning kan gøre for din undervisning, At du har flere fif i ærmet til det online og relationer, At du har mødt kolleger fra hele landet og At du har hørt hvad de unge egentlig vil have fra os ” de voksne” i dag!

 

Mød Josefine Jack Eiby, ekspert indenfor Digital Kreativitet, Louise Esko, Lektor, Business uddannelser, UCN, Henrik Thise, ekspert i entreprenørskabsdidaktik og programleder for Fonden for Entreprenørskabs største entreprenørskabsprogram Projekt Edison. Og, så får du et skarpt input fra den inspirerende ungeforsker Søren Østergaard, leder af CUR.

 

For alle undervisere på de korte og mellemlange videregående uddannelser som er medlem af programmet. Se om I er det her. Programmet er lagt således både nye og erfarne undervisere indenfor entreprenørskabsfeltet kan deltage.

 

 

Hvad får du ud af at deltage d. 28. jan. ?
I samråd med undervisere fra hele landet vil deltagerne, blive klar over hvor man som underviser i sin egen praksis, kan inkorporere elementer af entreprenørskabsdidaktik eller forbedre sine kompetencer indenfor entreprenørskabsdidaktik. Derudover vil vi have sørget for at du får redskaber til den online undervisning, og hvordan man særligt kan skabe motivation og engagement gennem skærmen. 

 

 

Netværks-videndelingsdage for medlemmer af Start Up Programme

 

Vi afholder netværks- og videndelingsdag to gange årligt, for at støtte dig som underviser i brugen af Start Up Programmes aktiviteter i dine uddannelsesforløb. Herudover at give inputs til undervisning. Du kan møde inspirerende oplægsholdere, som kan give inputs til din undervisning. Herudover er det underviserens mulighed for at møde andre undervisere i netværket og dele erfaringer, tips og tricks ift. programmet, konkurrencerne mm.

 

 

 

 

 

Gense hele live-stream fra sidste Netværks- og videndelingsdag i august 2020 på Youtube fra 18. aug. - tryk her: https://www.youtube.com/watch?v=McJ-UZv9Jmg