Videopitchkonkurrence

Alle deltagere i Idékonkurrencen har nu også mulighed for at indsende en video og være med i Videopitchkonkurrencen.

Alle teams som deltager i Idékonkurrencen kan også deltage i Videopitch-konkurrencen. Her skal teamet levere en kort video, hvor de pitcher deres idé, viser deres team og bruger de muligheder, som videomediet har.

 

Deadline følger snarest og kommer til at ligge i starten af november.

 

Lige som i selve Idékonkurrencen bliver teamet bedømt på deres idé, men også på den måde, de formidler idéen - formår de at præsentere idéen på en interessant måde, og viser de, at de kan bruge videomediets forskellige muligheder?

 

 Se vinderen af videopitchkonkurrencen 2018 her:

Teamet bag The Lonely Sock er fra Erhvervsakademi Sjælland og vandt 3 timers rådgivning med to af de kompetente dommere Jeppe Søe og Kirsten Von Wildenradt.

 

Hvem og hvad?
Videopitchkonkurrencen er for alle teams, som deltager i Idékonkurrencen, og de to konkurrencer kører sideløbende med hinanden. For at være med i Videopitchkonkurrencen skal teamet have indtastet den skriftlige idébeskrivelse på ”Min side”. Videopitchkonkurrencen er dog en selvstændig konkurrence, så bedømmelsen har ikke indflydelse på placeringen i selve Idékonkurrencen.

 

Deltag i Videopitchkonkurrencen den 21. november 2019.

 

Formelle krav for deltagelse

  1. Teamet er tilmeldt Idékonkurrencen og har indtastet den skriftlige idébeskrivelse.
  2. Teamet laver max. 3 minutters videofortælling hvor de præsenterer deres idé og deres team.
  3. Videoen er lavet af teamet selv. At få hjælp fra venner og familie er ok, men professionel produktion er ikke tilladt.
  4. Uanset sprog, skal der indsættes danske undertekster (også ved dansk video). Hvis videoen kommer i finalen, skal den vises på storskærm for et stort publikum, så det er nødvendigt med undertekster.
  5. Videoen uploades til Youtube og listes som ”Public”. 

 

Bedømmelseskriterier

Se bedømmelseskriterier for Videopitch konkurrencen 

Har I brug for inspiration til storytelling gennem digital formidling, så tag et kig her (på engelsk)