Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab

Start Up Programme afholder Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab hvert forår. 

 

 

 

Se videoen fra Danmarksmesterskabet 2018 her:

 

Deltagere
Danmarks 20 bedste teams og et enkelt team fra Grønland fra de korte og mellemlange videregående uddannelser deltager i Danmarksmesterskabet.

 

Du kan kvalificere dig igennem det regionale mesterskab i din region. Læs mere om RM her

 

Bliver du en af de 20 deltagende teams ved DM, vil du her møde dommerne og få bedømmelse og rådgivning af nogle af Danmarks dygtigste erhvervsfolk, topledere og iværksættere. 

 

Vindere ved Danmarksmesterskabet
Der findes en vinder i hver af de 4 kategorier, Greentech, Lifetech, Service Innovation og Social Entrepreneurship, og blandt disse en overordnet vinder af hele Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab. Der gives også forskellige særpriser. 

 

Vinderen af Danmarksmesterskabet får 50.000 kr. med hjem og får en plads ved JA Enterprise Challenge - Europamesterskabet i Entreprenørskab. Denne gang i Oslo 24.-26. juni 2019.    

 

Kvalificerer du dig til Danmarksmesterskabet, skal du lave en forretningsplan før DM. Alle teams har et dommerinterview, en 3-minutters pitch på scenen samt får et besøg på deres stand.

  

Information om retningslinjer, bedømmelseskriterier og formålsbeskrivelse finder du i højre hjørne.

 

Formålet med Danmarksmesterskabet er at sætte fokus på entreprenørskab, skabe interesse for iværksætteri samt give studerende muligheden for at komme videre med deres gode ideer. Dette gøres i selskab med dygtige og erfarne fagfolk og andre motiverende iværksættere.

 

Hold dig orienteret her på siden eller på facebook.

For spørgsmål kontakt programleder Carina Hammer på carina@ffe-ye.dk eller 2445 7675.