Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution

Hvert år uddeles prisen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution i forbindelse med Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab. 


I 2022 gik prisen til Zealand - Sjællands Erhvervsakademi.

 

Hold dig orienteret her i forhold til, hvornår der kan indstilles til Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution 2023 - eller på LinkedIn.

Hvad er Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution?

Prisen uddeles til en undervisningsinstitution, der er medlem af Start Up Programme, og som har udmærket sig og gjort en særlig stor indsats for at styrke entreprenørskabsundervisningen samt arbejder på at sikre en organisation, der har forudsætningerne for at arbejde med innovation og entreprenørskab -både strategisk og i det daglige.


Prisen er typisk med til at styrke brandingen af institutionen som et sted, der er attraktivt for både undervisere og studerende, som har en passion for innovation og entreprenørskab. Og kan også være medvirkende til at styrke institutionens samarbejde med andre aktører i økosystemet omkring innovation og entreprenørskab.

Undervisningsinstitutioner, som har gjort særlige indsatser for at styrke entreprenørskabsundervisningen i det forgangne år, opfordres hermed til at indstille sig selv til prisen.  

Ved uddeling af Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution lægges vægt på: 

  • Institutionens strategiske fokus på entreprenørskab.
  • Institutionens opbakning til Start Up Programme gennem deltagelse i programmet fra a til å, både underviser og studerende.
  • Institutionens vilje og mod til at fremme entreprenørskab gennem både det curriculære og det ekstra-curriculære.
  • Institutionens samarbejde gennem flere forskellige faglige miljøer, såvel internt som eksternt.