Growthwheel / Væksthjul kursus

Growthwheel - et nyt redskab til dig som underviser ved Start Up Programme og entreprenørskabsforløb


Growthwheel er en virksomhed som i samarbejde med Start Up Programme tilbyder undervisere certificering og redskaber i Growthwheel.  

 
Med et certifikat i Growthwheel får du som underviser fuld adgang til GrowthWheel Tool Box + Open Intro Webinar som kun er for certificerede brugere.

Herudover får du adgang til Growth redskab online, og du kan anvende Growthwheels metode og viden i din undervisning. Det bliver en læringsprocess for dig samt en masse fremtidigt undervisningsmateriale til dine studerende.

 

Læs mere om Growthwheel her

 

Næste ansøgningsfrist 19. august 2019

 

Hvordan kommer jeg afsted på kursus?
For at komme i betragtning til et certificeringskursus, skal du ud fra angivet ansøgningsfrist sende en-sides motiveret skriftlig ansøgning.

 

Ansøgningen skal sendes til Start Up Programme på carina@ffe-ye.dk

Kriterier, som vi vægter i din ansøgning: Hvorfor skal netop du certificeres? Hvordan vil du anvende kompetencerne efterfølgende i din undervisning? Og hvordan vil din certificering komme de studerende til gode?

Næste kursus:

Kurserne afholdes af Growthwheel i DK, og kursus dage finder du på deres hjemmeside HER.
Når du har sendt en ansøgning, og er kommet i betragtning til et kursus kan du udfra Growthwheels kursuskalender vælge et kursus. 

 

Praktiske oplysninger omkring Growthwheel kurser: 

Der certificeres årligt 10 undervisere; 5 undervisere hvert efterår og 5 hvert forår. 

Som underviser tilknyttet Start Up Programme får du gratis adgang til et 2-dages kursus i Growthwheel. Som certificeret underviser i Growthwheel, får du efter gennemført kursus fuld adgang til GrowthWheel Tool Box + Open Intro Webinar. Du får altså en licens til GrowthWheel online, som du kan bruge i dit uddannelsesforløb.Du skal selv sørge for transport og overnatning v. kursus.

 

OBS: Growthwheel kan kun certificerer en underviser pr. underviserteam/inkubator - medmindre andet aftales med Start Up Programme og Growthwheel.
Herudover skal uddannelsesinstitutionen selv betale. Når de 2 år er gået, skal uddannelsesinstitutionen tage stilling til hvor vidt man ønsker at fortsætter samarbejdet med Growthwheel. 

 


For spørgsmål kontakt programleder Carina Hammer på carina@ffe-ye.dk eller 2445 7675.