Tilmeldingsguide til Start Up Programme's studenter-aktiviteter

 

 

For at deltage som underviser og studerende i Idekonkurrencen i efteråret, og Regionale Mesterskaber i foråret, skal alle oprettes på Fonden for Entreprenørskabs tilmeldingsplatform kaldet 'Min Side'. Min Side er Fonden for Entreprenørskabs tilmeldingsplatform, hvor både data om dommere, studerende, dokumenter, point og feedback og undervisere er sikret. 

 

Som underviser skal du oprette dine teams, før de studerende selv kan gøre noget. Vi opfordrer dig til at samle en liste over teamnavne samt et navn samt mail på en teamleder fra teamet. Så skal du blot oprette hvert team og en teamleder. Herefter skal teamlederen sørge for resten. Se nedenfor. 

Sådan gør du som underviser: 

  1. Underviser registrerer sig selv med e-mail via 'Min side' | Tryk her for oprettelse af underviser ( Bemærk: Alle undervisere skal ALTID registreres på ny, hvert skoleår grundet GDPR. )
  2. Underviser bekræfter sig selv via modtaget e-mail (Tjek SPAM-filter for bekræftelsesmail)
  3. Underviser kan nu logge ind på tilmeldingsplatformen Min Side. Her skal underviseren under Mine Teams oprette sine teams med teamnavn og tilknyttet teamleder (den første studerende, der oprettes, er automatisk teamlederen) med en tilhørende e-mail tilhørende den studerende, der er teamleder.
  4. Underviser eller teamleder opretter de resterede team-medlemmer. Alle skal aktivt bekræfte deres oprettelse via et link i e-mail. (Tjek SPAM-filter for bekræftelsesmail)
  5. Teamlederen (studerende) tilmelder teamet til det relevante regionale mesterskab og vælger hvilken kategori idéen/projektet/processen tilhører. 
  6. Når alle i teamet er registreret, har bekræftet, og teamet er tilmeldt event, kan teamlederen (kun teamlederen) uploade skrifteligt materiale. Husk at trykke endeligt upload. Dette gøres senest på dagen for deadline kl. 00.00. 

 

Hvad er Min Side?
Min Side er en sikret platform, der opbevarer data sikkert for både studerende, dommere og undervisere. Da Fonden for Entreprenørskab også fungerer som nationalt videnscenter for entreprenørskab i uddannelserne, fungerer platformen også som et led i vidensopbygningen om både undervisere, dommere og studerende  i forhold til undervisning med entreprenørskabsmetoder i Danmark.

 

Spørgsmål kontakt Programleder Carina Hammer på 2445 7675 | carina@ffefonden.dk | Teknisk support, kontakt Niels Kochiya på niels@ffefonden.dk