Start Up Programme kick-off – efterår 2022

17. august kl. 14.30 – 15.15.

På dette kick-off webinar får du som underviser, konsulent og/eller vejleder på de videregående uddannelser, information om sensommeren og efterårets nyheder i Start Up Programme.

 

Du får overblik over hvilke tilbud om netværk, workshops, viden og opkvalificering, som vi har på programmet til jer og jeres studerende i den kommende sæson.

 

Vi kommer også omkring Idékonkurrencen, der løber af stablen den 30. november, som en del af Danish Entrepreneurship Festival. Her er vi i gang med at udvikle nogle nye muligheder for jeres studerende, så endnu flere kan styrke deres entreprenørskabskompetencer – uanset studieretning.

 

Fondens samarbejde med Iværksætterdanmark og muligheden for at integrere deres workshop tilbud i jeres undervisning er også en del af webinarprogrammet.

 

Der vil også være tid til spørgsmål og sparring med de øvrige deltagere.

 

Det er gratis at deltage i webinaret og alle er velkomne - så del gerne med relevante kollegaer.

 

Start Up Programme er Fonden for Entreprenørskabs uddannelses- og entreprenørskabsprogram for de korte og mellemlange videregående uddannelser. Du kan læse mere om programmet her.

 

Tilmelding til Start Up Programme kick-off – efterår 2022

NB! Bemærk vores system sender desværre IKKE en automatisk bekræftelse på din tilmelding. Vi samler løbende op på tilmeldinger og sender manuelt bekræftelser og links ud, men der kan gå nogle dage fra du tilmelder dig, til du modtager bekræftelsen.