Netværks- og vidensdelingsdag 4. oktober i Aalborg

Start Up Programme afholder i samarbejde med UCN netværks- og videndelingsdag tirsdag den 4. oktober i Aalborg. 

 

Start Up Programme arrangerer to gange årligt netværks- og videndelingsdag for dig som underviser i entreprenørskab, intraprenørskab og innovation, og som bruger - eller ønsker at bruge - Start Up Programmes aktiviteter i din undervisning. 

 

Hvem kan deltage? 

Alle undervisere på de korte og mellemlange videregående uddannelser, som er medlem af Start Up Programme, kan deltage. Programmet er lagt således både nye og erfarne undervisere indenfor entreprenørskabsfeltet kan deltage. Se om din institution er medlem her.

 

Netværksmiddag aftenen før

På opfordring har vi denne gang arrangeret en uformel middag aftenen før netværks- og vidensdelingsdagen mandag den 3. oktober, hvor der vil være rig mulighed for uformel snak og netværk (middagen er på egen regning). 

 

Det er selvfølgelig muligt udelukkende at deltage den 4. oktober til selve netværksdagen, hvis det passer bedre ind i dit program.  

 

Det faglige program er under udarbejdelse og mere info vil følge lige efter sommerferien – men sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen og tilmeld dig også gerne nu via tilmeldingen her under. 

 

Vi glæder os til at se dig! 

Tilmelding til netværks- og videndelingsdagNB! Bemærk vores system sender ikke en bekræftelse på din tilmelding. 

-15.30 Afrunding og evaluering ønsker til fremtidige møder i netværket