Netværks- og videndelingsdag d. 1. marts 2023

NY DATO: Start Up Programme afholder i samarbejde med SIMAC netværks- og videndelingsdag onsdag den 1. marts i Svendborg.

 

Tilmeld dig nu til den næste netværks- og videndelingsdag i Start Up Programme. Vi gentager succesen med at afholde en netværksmiddag aftenen før tirsdag den 28. februar, for dem som har tid og lyst. Det er selvfølgelig stadig muligt udelukkende at være med onsdag den 1. marts til selve netværksdagen.

 

Programmet kommer blandt andet til at byde på en introduktion til et spritnyt undervisningsmateriale med fokus på intraprenørskab samt et spændende oplæg om SIMACs entreprenørskabsrejse og deres erfaringer. I får også indsigt i erfaringerne med gamebased learning i en entreprenørskabskontekst. Der bliver selvfølgelig også info om alle de spændende tiltag og events, som kommer her i foråret fra Start Up Programme og Fonden for Entreprenørskab. Endelig bliver der en faciliteret netværkssession. Så vi kan godt garantere en spændende og indholdsrig dag med god mulighed for at netværke og blive inspireret på tværs. 

 

Program for netværksdagen den 1. marts

Kl. 09.30 - 10.00 Morgenmad

Kl. 10.00 - 10.05 Kort velkomst v. SIMAC og Fonden for Entreprenørskab

kl. 10.05 - 11.00 SIMACs entreprenørskabsrejse

Erfaringer og inspiration fra SIMACs arbejde med entreprenørskab inkl. drøftelser på tværs. v. lektor Thomas Holm Nordfeldt Rasmussen og lektor Jesper Kollerup, SIMAC

Kl. 11.00 - 11.15 Pause & Netværk

kl. 11.15 - 11.45 Sidste nyt fra Fonden og Start Up Programme v. programleder Sidsel Dyrholm Holst

kl. 11.45 - 12.15 Udveksling af erfaringer og netværk på tværs i grupper (faciliteret netværksaktivitet)

kl. 12.15 - 13.00 Frokost & Netværk

Kl. 13.00 - 13.45 Sæt entreprenørskab i spil med gamebased learning

I efteråret har undervisere fra Sundhedsuddannelserne, Markedsføring, Serviceøkonom og Design- og produktionsuddannelserne på Professionshøjskolen UCN udviklet undervisning, der kombinerer entreprenørskabs- og innovationsundervisning med gamebased learning inden for deres faglighed. Få indsigt i hvordan motivation, leg, aktivering af roller og kompetencer og meget mere er blevet foldet ud i terningespil, billedkort, puslespil og rollespil med tanken om at styrke de identiske kompetencer, der arbejdes med i henholdsvis gamebased learning og entreprenørskabs- og innovationsundervisning. v. Regionsleder, Fonden for Entreprenørskab i Nordjylland Lene Lund m. fl.

Kl. 13.45 - 14.00 Pause & Netværk

Kl. 14.00 - 14.45 Intraprenørskab - workshop i nyt undervisningsmateriale

Fonden for Entreprenørskab har netop udviklet en ny guide til undervisnings i intraprenørskab. I guiden får du konkrete forslag til, hvordan du kan designe et undervisningsforløb med en skalerbar procesmodel, læringsmål og afsluttende evaluering. Vi introducerer guiden. Herefter arbejder vi i mindre grupper på: 1) Hvordan intraprenørskab kan give mening i din undervisning, 2) Sparring på udfordringer og hvordan man kan overkomme dem, 3) Hvordan kan dit næste bedste skridt se ud i forhold til at undervise i intraprenørskab?

Hent guiden her.

Workshop v. Anne Gramtorp, Udviklingskonsulent i Fonden for Entreprenørskab

Kl. 14.45 - 15.00 Evaluering & Afrunding

 

Netværksmiddag i Svendborg den 28. februar 

For dem som har tid og lyst arrangerer vi en uformel netværksmiddag aftenen før selve netværksdagen, hvor der bliver ekstra tid til at snakke og lære hinanden endnu bedre at kende. Netværksmiddagen finder sted tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på en restaurant i Svendborg (mere info følger). Du kan tilmelde dig både netværksdagen og middagen på tilmeldingsformularen herunder. 

 

Hvem kan deltage? 

Start Up Programme arrangerer to gange årligt netværks- og videndelingsdag for dig som er underviser, vejleder, konsulent eller koordinator i entreprenørskab, intraprenørskab, iværksætteri og/eller innovation, og som bruger - eller ønsker at bruge - Start Up Programmes tilbud og aktiviteter i din undervisning. 

 

Alle undervisere, vejledere, konsulenter og/eller koordinatorer og lignende på de korte og mellemlange videregående uddannelser, som er medlem af Start Up Programme, kan deltage. Programmet bliver udformet således, at både nye og mere erfarne aktører/undervisere indenfor entreprenørskabsfeltet får udbytte ud af at deltage.

 

Tilmeld dig herunder - BEMÆRK: Vores system sender desværre ikke automatiske bekræftelser ud, når du har indsendt din tilmelding. Vi samler løbende op og sender bekræftelser ud cirka en gang om ugen.

 

 

Start Up Programme: Tilmelding til netværks- og videndelingsdag den 1. marts 2023