Anvend Iværksætterdanmarks workshops som et supplement til din undervisning!

Fonden for Entreprenørskab og Iværksætterdanmark har indgået et samarbejde over det kommende år, der har til formål at give studerende på korte og mellemlange videregående uddannelser mulighed for at deltager i forskellige workshopforløb, som Iværksætterdanmark udbyder - helt gratis. 

 

Iværksætterdanmark har rekrutteret en bred vifte af forskellige eksperter, der har stor viden fra erhvervslivet indenfor hver deres specifikke område. Formålet med workshopforløbene er at klæde de studerende  og styrke de kompetencer, der er essentielle som iværksætter. 

 

Hvilke workshops? 

Du kan herunder orientere dig om, hvilke gratis tilbud som Iværksætterdanmark tilbyder. 

 

Det kan eksempelvis være: 

 

  1.      Forstå din kunde og skabe værdi 
  2.      Styr på salget 
  3.      Digital markedsføring 
  4.      Virksomhedsjura ved opstart 
  5.      Fra influencer til forretningssucces 
  6.      Virksomhedsøkonomi for kommende genier 

  

Link til aktuelle forløb: https://ivdk.dk/forloeb 

 

Hvordan kan du og din uddannelsesinstitution gøre brug af Iværksætterdanmarks tilbud i undervisningen?

Som uddannelsesinstitution kan I henvise de studerende direkte til Iværksætterdanmarks hjemmeside, hvor de kan tilmelde sig en workshop, der ligger uden for studietiden. 

 

Det er også muligt at kontakte Iværksætterdanmark og høre om muligheden for at få faciliteret en eller flere workshops på jeres uddannelsesinstitution.

 

Du kan enten booke et møde med Emil Ødegaard eller skriv til: eoe@ehhs.dk og få vejledning om de behov og ønsker, du har for din undervisning, og hvordan Iværksætterdanmarks workshopstilbud kan integreres med den øvrige undervisning. 

 

Hvem er Iværksætterdanmark? 

Der er for mange, der ikke får den rette hjælp i tide og relativt hurtigt må slippe ambitionen om at blive iværksætter. Iværksætterdanmark er et EU Socialfondsprojekt, som har til formål at tilbyde denne hjælp og udvikle iværksætteres kompetencer til at starte egen virksomhed.

 

Iværksætterdanmarks formål er at støtte op om de innovative ideer til en god forretning og har som kerneopgave at hjælpe studerende hele vejen - fra ide til en god forretning gennem praksisnære og relevante workshopforløb 

 

Læs mere om Iværksætterdanmark her: Forside - Iværksætterdanmark (ivdk.dk)