Book et oplæg

Få oplæg ud til din undervisning og dine studerende

 

En af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder EY er mangeårig partner for Fonden for Entreprenørskab, og som noget nyt tilbyder Company Programme og Start Up Programme i samarbejde med EY nu ekspert-oplæg ind i undervisningen på de uddannelsesinstitutioner, der er tilknyttet Start Up Programme og Company Programme. 


Oplæg fra EY-eksperter i undervisningen

Er I i fuld gang med et entreprenørskabsforløb, eller arbejder I med projekter og mangler ekspert-viden til realisering og meget mere? Som underviser kan du nu få en ekspert lige ind i din undervisning når det passer dig.


Kunne dine studerende have gavn af et oplæg fra EY om f.eks.:

  • De forskellige selskabsformer, og hvad passer til hvilket projekt? (herunder enkeltmandsvirksomhed, interessentskab, anpartsselskab, holding)

  • Hvordan gør man egentlig ift. registrering på Virk.dk og Skat.dk?

  • Noget så konkret som Bogføring – meget lavpraktisk

  • Og, Moms og Skat. Utroligt vigtigt, men ofte noget vi tit glemmer at dygtiggøre os i ift. Virksomhedsopstart.

  • Oplæg om en anden grundlæggende øvelse når man arbejder med projekter og virksomhedsopstart - Budgetter (herunder f.eks. driftsbudgettet, statusbudgettet og likviditetsbudget)?

  • NYT: Finansiering: Hvilke finansieringsmuligheder findes der derude i Danmark? Og hvordan forbereder man sig til et finansierings-møde med fx investor, fond eller anden?

  • Fra Netværk til guld: Få gode råd til hvordan du som kommende iværksætter kan bruge dit netværk, og udvide dit netværk professionelt. Og hvordan netværker man business to business?


Så har du som underviser nu mulighed for at kontakte EY og indgå aftale om et undervisningsoplæg på uddannelsesinstitutionen.

 

Interesseret? Så udfyld formularen herunder og modtag kontakt-oplysninger til EY – så kan I sammen tage snakken om, hvem du og dine studerende er, hvor lang tid, der er til rådighed, og hvad fokus for oplægget skal være. Kun for medlemmer af Start Up Programme. 

 

Det er op til dig som ansøger at få sat oplægget i stand ved at kontakte Iben Papsø - Iben.Papsoe@dk.ey.com

EY oplæg ind i uddannelsen

 

EY oplæg på skoler
Jeg er indforstået med, at Fonden for Entreprenørskab indsamler og opbevarer mine oplysninger. I henhold til Persondataforordningen videregiver Fonden for Entreprenørskab ikke oplysninger til 3. part. Fonden anvender udelukkende informationerne til det praktiske vedrørende deltagelsen og til efterfølgende statistisk overblik, som omfatter antal deltagere i Fondens tilbud. Ved registrering accepterer jeg samtidig, at Fonden for Entreprenørskab må kontakte mig med henblik på evaluering af tilbuddet og med informationer vedrørende kommende aktiviteter for mit uddannelsessegment.