Idekonkurrence | 18. nov. | Digitalt!

Idekonkurrencen er en ide og-innovationskonkurrence for dig, der er studerende på en videregående uddannelse. Den er en del af Danish Entrepreneurship Festival, hvor ca. 7000 deltager i konkurrencer, workshops og oplæg, modtager rådgivning, netværker med andre - denne gang i et virtuelt univers. 

 

Som deltager i Idékonkurrencen dyster du mod 100 andre teams fra hele landet om en plads i finalen, og 10.000DKK til første pladsen.

 

Idékonkurrencen foregår næste gang online den 18. november 2020, og der er finalepitch for 10 udvalgte teams baseret på point og på tværs af kategorier d. 20. nov.

 

Deadline for ansøgning til Idékonkurrencen er 27. oktober 2020

 

Se filmen om Idekonkurrencen for de videregående uddannelser:

 

  

 

Se alle vinderne fra 2019

 

Læs mere om Idekonkurrencen 2020 på Danish Entrepreneurship Festival hjemmeside

 

Hvordan kan jeg deltage?

Du skal som studerende uploade en 2-siders idébeskrivelse senest d. 27. okt. på tilmeldingsplatformen kaldet Min Side.

 

Ved Idekonkurrencen belønner vi kreativitet, innovation og nyhedsværdi. Der fokuseres på innovationshøjde, hvor nyskabende ideer eller opdagelser sættes i forhold til eksisterende ideer/produkter. Idekonkurrencen belønner særligt værdiskabende innovation - derfor kombinationen af: nyskabelse og realiserbarhed. 

 

Idekonkurrencen for videregående uddannelser har et højt niveau indenfor bedømmelseskriterierne. Niveauet er højere end for ungdomsuddannelserne. Derudover er Idekonkurrencen for de videregående uddannelser bygget op omkring de samme kategorier som Start Up Programmes andre aktiviteter.

 

Hold dig orienteret her på siden eller på facebook

For spørgsmål kontakt programleder Carina Hammer på carina@ffefonden.dk eller 2445 7675.