Mød tidligere deltagere og hør deres rejse gennem Start Up Programme

Der har efterhånden været mange studerende igennem Start Up Programme. Motivationen for at deltage og ideerne er meget forskellige - for der er brug for gode ideer inden for alle fagligheder.  

Herunder kan du møde nogle af de tidligere deltagere fortælle om deres oplevelse ved at være med i Start Up Programme og deres vidt forskellige virksomhedsideer. 


CEDI Alert
Kvinderne bag CEDI Alert deltog i Idékonkurrencen 2019. Det blev startskuddet, og siden gik de i praktik i egen virksomhed og deltog først i de Regionale Mesterskaber, hvor de gik videre til Danmarksmesterskabet. 

CEDI Alert er en overfaldsalarm, der skal mindske antallet af overgreb. Når alarmen aktiveres, sendes der via CEDI-app'en en meddelelse om hjælp til de nærmeste medborgere. CEDI Alert skaber en social værdi ved at være et aktivt led i vejen til øget tryghed.

I videoen taler de sammen med deres underviser, Henrik, om, hvad det er, man får ud af at arbejde med entreprenørskab, og hvorfor det er så fedt!

 


SmartPant 

Teamet bag SmartPant er fra UCN, og de har skabt en måde at optimere pantsystemet.
De deltog i Idekonkurrencen 2018 og de Regionale Mesterskaber i 2019, hvor de vandt Randers og Tønders særpris til Danmarksmesterskabet. 


GamerzClass

GamerzClass har rejst millionkapital fra globale venturekapitalfonde. En del af teamet bag startede også med at deltage i de Regionale Mesterskaber - dengang med en helt anden ide. 
Hør deres gode råd her.
Hør om Cinu Solutions oplevelse med Start Up Programme

Mathias og Rasmus fra professionsbacheloren maritim og maskinteknisk ledelse og drift, Svendborg International Maritime Academy (SIMAC), deltog i Start Up Programme 2017/2018. De var med i Idékonkurrencen i 2017 ved Danish Entrepreneurship Award, Regionsmesterskaberne i entreprenørskab i 2018 og kvalificerede sig til Danmarksmesterskaberne i 2018.

 

CinuSolution udviklede en teknisk maskine, der kunne fungere som et opdrætningskammer for fårekyllinger med henblik på at anvende dem som foder i landbrugsindustrien.

 

Hør om BeBullys oplevelse med Start Up Programme!

Teamet bag Bebully er et mix fra Innovation og entreprenørskab, Erhvervsakademi Århus, og læreruddannelsen på VIA University College. De deltog i Start Up Programme i 2017/2018.

De deltog i Idekonkurrencen i 2017 ved Danish Entrepreneurship Award, Regionsmesterskaberne i entreprenørskab i 2018 og kvalificerede sig til Danmarksmesterskaberne i 2018.

 

BeBully er et interaktivt læringsspil mod digatal mobning. Spillet udbydes i en app, hvor unge i alderen 13-17 år på egen krop, kan opleve, hvordan det føles at være involveret i digitale konflikter som mobber, medløber og offer.

 

TraPu

De to studerende bag TraPu er fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense og deltog i Start Up Programme i 2017/2018.

De deltog i Idekonkurrencen i 2017 ved Danish Entrepreneurship Award, Regionsmesterskaberne i entreprenørskab i 2018 og kvalificerede sig til Danmarksmesterskaberne i 2018.

TraPu udviklede et produkt til fiksering af traumepatienter på en komfortabel, korrekt og sikker måde. TraPu er et sæt bestående af tre puder. De to lange puder skal ligge på siden af kroppen og en mindre pude mellem benene.

 

 

Læs om andre tidligere studerende