´Del din ide´| 18. nov. | Digitalt

Alle kan øve sig i at skabe forandring | Tilmeld dig ´Del din ide´nu!

Har du en idé? Eller har du en drøm at gøre en forskel? Gode ideer er efterspurgt inden for ALLE felter af samfundet, på alle niveauer og arbejdspladser – offentlige som private. Der er brug for alle slags ideer og nytænkning på den helt lille, specialiseret og meget nære skala, men man har også lov til at tænke stort. Og evnen til at tænke nyt og skabe forandring er noget, alle kan træne!

I efteråret har du mulighed for at øve dig i at skabe forandringer. Det kan du gøre ved at deltage i ´Del din ide´ til Danish Entreprenuership Festival november 2020. Alle studerende fra korte og mellemlange uddannelser kan deltage.

 

´Del din idé 2020: Du får uformel sparring og feedback på dit projekt, både skrifteligt og mundtligt fra professionelle rådgivere. Alt du skal gøre er at tilmelde dig, og indsende to sider om projektet senest 27. okt.

Del din ide – forløbet kort fortalt:

  • Du studerer på et erhvervsakademi, professionshøjskole, kunstnerisk eller maskinmesterskole.
  • Du øver dig på at udvikle på en ide eller projekt – alene eller sammen med andre.
  • Der udarbejdes et 2-siders skriftligt produkt om ideen - en idebeskrivelse – som indsendes senest 27. oktober 2020 kl. 12.00 i PDF til kirstine@ffefonden.dk.
  • Til Danish Entreprenuership Festival onsdag den 18. november har du mulighed for at diskutere ideen med to professionelle sparringspartnere online, som også har læst idebeskrivelsen.
  • Efterfølgende får din underviser tilsendt skriftlig tilbagemelding på projektet fra rådgiverne, du kan reflektere over læringsudbytte – og hvis du har lyst, kan du arbejde videre med ideen.

Hvem kan deltage
Alle studerende på et erhvervsakademi, professionshøjskole, kunstnerisk eller maskinmesterskole som arbejder med et projekt og en ide kan deltage. Til ´Del din idé´ er alle studerende velkomne, uanset hvor længe du har arbejdet på din ide. Skal du derimod deltage i Idekonkurrencen skal idéen være opstået tidligst 1. august, og altså i indeværende skoleår.


Tilmelding til ´Del din idé´

1. I tilmelder jeg på Danish Entrepreneurships festivals hjemmeside så snart den er klar.

2. Husk at indskrive fulde navn på alle medlemmer i teamet

3. I sender jeres idébeskrivelse senest tirsdag den 27. oktober 2020 kl. 12.00 i PDF-format på mail, til kirstine@fonden.dk.

I mailen skal I angive:
 
- Navne på medlemmer af gruppen  
- Gruppenavn
- Et telefonnummer på én i gruppen
- Uddannelse og uddannelsesinstitution  
- Underviser  

4. I er nu tilmeldt, og vil få besked via mail hvornår på dagen d. 18. Nov. I skal møde de professionelle sparringspartnere.

 Der indgår altså tre hovedelementer i forløbet Del din idé  

 
1) En skriftlig beskrivelse af ideen på to sider
2) En samtale på 10 min. med to sparringspartnere fra det danske erhvervsliv og offentlige institutioner, der kan komme med inputs, stille relevante spørgsmål, og hvor du kan få rådgivning.
3) Skriftlig feedback til jeres team, som sendes efter uge 47.  

 
Du finder guide til, hvordan du deltager øverst til højre på siden.


Læs mere om Danish Entreprenuership Festival når den nye hjemmeside er klar inden længe!

Du kan også vælge at deltage i Idekonkurrencen i stedet, hvor du kan vinde 10.000 kr. Læs mere om Danish Entreprenuership Festival når den nye hjemmeside er klar inden længe!

Har du spørgsmål kan du skrive til kirstine@ffefonden.dk.