Idekonkurrencen for videregående uddannelser

Idekonkurrencen er en innovationskonkurrence for dig, der er studerende på en videregående uddannelse. Den er en del af Danish Entrepreneurship Award, hvor ca. 7000 deltager i konkurrencer, workshops og oplæg, modtager rådgivning, netværker med andre - og meget meget mere. 

 

Se filmen om Idekonkurrencen for de videregående uddannelser:

 

  

 

Se alle vinderne fra 2018

 

Læs mere om Idekonkurrencen 2019 på Danish Entrepreneurship Award's hjemmeside

 

Hvordan kan jeg deltage?

Du skal som studerende uploade en 2-siders idébeskrivelse. Læs mere på ovenstående link til Award'ens hjemmeside.

 

Ved Idekonkurrencen belønner vi kreativitet, innovation og nyhedsværdi. Der fokuseres på innovationshøjde, hvor nyskabende ideer eller opdagelser sættes i forhold til eksisterende ideer/produkter. Idekonkurrencen belønner særligt værdiskabende innovation - derfor kombinationen af: nyskabelse og realiserbarhed. 

 

Idekonkurrencen for videregående uddannelser har et højt niveau indenfor bedømmelseskriterierne. Niveauet er højere end for ungdomsuddannelserne. Men derudøver er Idekonkurrencen for de videregående uddannelser bygget op omkring de samme kategorier som Start Up Programme's konkurrencer.

 

Dommere og tilmeldte teams sammensættes således, at de forskellige teams inden for de fire kategorier får den bedst kvalificerede bedømmelse fra de eksterne dommere. 

 

Idékonkurrencen foregår næste gang den 21. november 2019

Deadline for ansøgning til Idékonkurrencen er 29. oktober 2019

 

Hold dig orienteret her på siden eller på facebook

For spørgsmål kontakt programleder Carina Hammer på carina@ffe-ye.dk eller 2445 7675.