Årskalender

 

Her kan du hurtigt danne dig et overblik over de tilbud, som Start Up Programme har for dig som studerende. For mere information og deadlines, klik dig ind på de forskellige events og følg os på facebook.

 

November
Idekonkurrencen: En konkurrence, som er åben for alle studerende på videregående uddannelser, på Danish Entrepreneurship Award. Kom og få feedback på din ide fra dommere og fagfolk. Danish Entrepreneurship Award bliver afholdt d. 15. november i Fredericia. Deadline for ansøgning er 23. oktober 2018 kl. 12.00. Læs mere her.

 

Videopitchkonkurrencen: Som deltager i Idekonkurrencen kan du også deltage i videopitchkonkurrencen. Her indsender du en 3 minutters video af din idé. Deadline er tirsdag d. 6. november 2018. Læs mere her.

 

Start Up Plakat konkurrence: Online grafiker-konkurrence for de kreative. Her kan du komme med forslag til plakat for de regionale mesterskaber og Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab og vinde 3.000 kr. Deadline er mandag d. 22. oktober 2018. Læs mere her.

 

April
Regionale mesterskaber i entreprenørskab for studerende - alle studerende og ideer er velkomne! Test din idé af og få chancen for at vinde 10.000 kr. Deadline 1. april 2019. Tilmelding åbner i januar 2019. Læs mere her.

 

Maj

Forinden Danmarksmesterskabet afholder Start Up Programme pitchtræning for DM-deltagere. Det foregår i samarbejde med væksthusene i regionerne.

Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab finder sted den 29. maj 2019. Her er de 20 bedste teams blevet udtaget fra de regionale mesterskaber i april. Danmarksmesterskabet 2019 foregår på Børsen i København. Læs mere her

 

 

Juni
Europamesterskabet i Oslo, Norge d. 24-26 Juni 2019. Læs mere her.

 

Hold dig orienteret her på siden eller på facebook.

For spørgsmål kontakt programleder Carina Hammer på carina@ffe-ye.dk eller 2445 7675.