Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab i forårssemestret

Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab 

Uddannelses- og entreprenørskabsprogrammet Start Up Programme afholder årligt 3 regionale mesterskaber i entreprenørskab

 

 

___________________________________________________

"Det er en kompetenceudvikler du ikke får andre steder"
Mathias, studerende fra Maskinemesterskolen SIMAC, Svendborg 2018. Se og hør fra flere tidligere deltagere her

 

___________________________________________________

 

 

Se ude til højre hvilke tre aktiviteter det kræver du deltager I. Download: Guide for studerende. Bemærk - Guide for deltagelse i de digitale mesterskaber er på vej... 

Du kan også læse mere om Mesterskaberne, se film fra tidligere mm. , Tryk her... 

  


Følg mesterskaberne på facebook..  https://www.facebook.com/events/798923353960327/

 

Læs flere detaljer nedenfor: 

 

Se hvordan det gik i 2018 og hør fra tidligere deltagere - se flere her

  Hvorfor skal du være med?
Formålet med de regionale mesterskaber er at give dig som studerende muligheden for at arbejde med dig selv, dine entreprenørielle kompetencer og afprøve dig selv som igangsætter og unik idétænker. De regionale mesterskaber betragtes som en læringsrejse for deltagerne, og alle studerende er velkomne.

Mere end 60 % af alle studerende der deltog i 2019 sagde at de var blevet modigere og mere sikre på sig selv efter de havde afprøvet sig selv og deres ide til Regionale Mesterskaber. 

 

Hvem kan være med?
De regionale mesterskaber afholdes tre steder i Danmark. Alle studerende, som har en ide er velkomne. Har du fået en ideen to dage inden deadline, du kan stadig nå det! Eneste krav er at ideen er opstået indenfor indeværendeskoleår. Skynd dig at lave det skriftelige materiale og upload senest 14. april. 

 

Vi opfordrer alle til at deltage.

 

Et krav er, at din uddannelse eller institution er del af Start Up Programme - Læs mere om tilmelding og regler her eller nederst på siden.

 

Se guide til studerende her. Underviserguide og bedømmelseskriterier findes øverst til højre. 

Guide til studerende:

 

Hvordan deltager jeg?

 

  • Inden det regionale mesterskab skal du eller dit team udvikle en 3-siders konceptbeskrivelse om din ide.

  • På dagen til Regionalt Mesterskab skal du pitche i 4 min. du kan møde rådgivere og medstuderende. Du og teamet skal deltage i en samtale med dommere i 10 min. 

  • Se bedømmelseskriterier mm. i øverste højre hjørne. 

 

Hvad kan vi vinde?
Som vinder af det regionale mesterskab modtager du et tilskud på 10.000 kr. støttet af EY og vindeteamet går sammen med de teams med flest point fra de øvrige regioner videre til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab i København. Og herfra går et team videre til Europamesterskabet.  


21 teams går videre til Danmarksmesterskabet
I alt går 20 teams videre fra de tre regionale mesterskaber i DK og et i Grønland til DM. Her skal de dyste om titlen som Danmarksmester i Entreprenørskab.

Så snart vi kender den samlede ansøgerpulje for alle 3 regionale mesterskaber, udregner vi fordelingsnøglen for, hvor mange der går videre til DM fra hvert Regionale Mesterskab. 

 

Kategorier
Du kan dyste i en af 4 forskellige kategorier: Green Tech, Life Tech, Socialt entreprenørskab og Serviceinnovation. Læs mere om kategorierne

 

TILMELDING ÅBNER TIL MARTS 2021

OBS: Alle studerende i teamet skal registreres på vores tilmeldings platform 'Min Side' for at kunne deltage i de regionale mesterskaber.

 

De regionale mesterskaber afholdes i samarbejde med Erhverv Randers, Randers kommune, Odico og E&Y.  

Hold dig orienteret her på siden eller på facebook

For spørgsmål kontakt programleder Carina Hammer på carina@ffefonden.dk eller 2445 7675