Mød tre teams og hør deres rejse gennem Start Up Programme

Hør om Cinu Solutions oplevelse med Start Up Programme

 

 

Mathias og Rasmus fra professionsbacheloren maritim og maskinteknisk ledelse og drift, Svendborg International Maritime Academy (SIMAC), deltog i Start Up Programme 2017/2018. De var med i Idékonkurrencen i 2017 ved Danish Entrepreneurship Award, Regionsmesterskaberne i entreprenørskab i 2018 og kvalificerede sig til Danmarksmesterskaberne i 2018.

 

CinuSolution udviklede en teknisk maskine, der kunne fungere som et opdrætningskammer for fårekyllinger med henblik på at anvende dem som foder i landbrugsindustrien.

 

Hør om BeBullys oplevelse med Start Up Programme!

 

 

De seje piger fra Innovation og entreprenørskab, Erhvervsakademi Århus, og læreruddannelsen på VIA University College deltog i Start Up Programme i 2017/2018.

De deltog i Idekonkurrencen i 2017 ved Danish Entrepreneurship Award, Regionsmesterskaberne i entreprenørskab i 2018 og kvalificerede sig til Danmarksmesterskaberne i 2018.

 

BeBully er et interaktivt læringsspil mod digatal mobning. Spillet udbydes i en app, hvor unge i alderen 13-17 år på egen krop, kan opleve, hvordan det føles at være involveret i digitale konflikter som mobber, medløber og offer.

 

Hør om TraPus oplevelse med Start Up Programme!

 

 

De to modige piger fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense deltog i Start Up Programme i 2017/2018.

De deltog i Idekonkurrencen i 2017 ved Danish Entrepreneurship Award, Regionsmesterskaberne i entreprenørskab i 2018 og kvalificerede sig til Danmarksmesterskaberne i 2018.

 

TraPu udviklede et produkt til fiksering af traumepatienter på en komfortabel, korrekt og sikker måde. TraPu er et sæt bestående af tre puder. De to lange puder skal ligge på siden af kroppen og en mindre pude mellem benene.

 

Læs om andre tidligere studerende