Fonden for Entreprenørskabs Diversitetspris 2022

Fonden for Entreprenørskab indstiftede i 2021 en helt ny pris: Diversitetsprisen. Diversitetsprisen hylder indsatser på de videregående uddannelser, som har fokus på diversitet og kvindeligt entreprenørskab.

 

Prisen går ikke til en enkelt underviser, men til en institution, et projekt, en indsats eller en uddannelsesretning på de videregående uddannelser. Ved tildeling af prisen lægges der vægt på innovation, volumen (antal kvindelige studerende der har deltaget i entreprenørskabs- og innovationstiltag) og inspirerende aktiviteter, der er iværksat for at styrke diversitet. 

 
Prisen kan være med til at styrke brandingen af institutionen som et sted, der er attraktivt for både undervisere og studerende, som har en passion for innovation, entreprenørskab og diversitet. Prisen cementerer institutionens aktive arbejde med diversitet, som et værdiskabende element i innovations- og entreprenørielle processer. Således kan prisen være med til at styrke institutionens samarbejde med andre aktører i økosystemet omkring diversitet, innovation og entreprenørskab.  
 

Uddeles på Tech BBQ

Prisen uddeles i år på Tech BBQ den 14. September 2022, hvor Fonden for Entreprenørskab afholder et diversitetsevent med fokus på de videregående uddannelsers arbejde med diversitet i entreprenørskabsundervisningen.  

 

Vil du med til diversitetseventet, så tilmeld dig her og få en gratis billet (først-til-mølle-princippet).   

 

Blandt alle de institutioner/projekter/indsatser, som indstiller sig selv til prisen, udvælger Fonden for Entreprenørskab tre indstillinger som bliver nomineret til prisen. De nominerede til årets diversitetspris offentliggøres den 1. september på Fonden for Entreprenørskabs sociale medier, i nyhedsbreve og direkte til de nominerede. De tre nominerede institutioner går videre til den afgørende jury som kårer en vinder. Juryen består af Le Gammeltoft (iværksætter), Anja C. Jensen (formand for HK) og Rolf Kjærgaard (direktør i Vækstfonden).  

 

Deadline for at indstille din institution til Diversitetsprisen er senest den 22. August. 

 

Ved uddeling af Årets Diversitetspris 2022 lægges vægt på:  

  • Innovative tiltag der styrker diversiteten 

  • Volumen (antal kvindelige studerende der deltager i et entreprenørskabsforløb/projekt/uddannelse)  

  • Forankring af diversitet og entreprenørskab på hele institutionen  

 

Prisen går til en institution, et projekt, en indsats eller en studie/uddannelsesretning på en videregående uddannelse - både aktiviteter på de korte, mellemlange og lange videregående uddannelsesinstitutioner kan indstilles til prisen. Sidste år gik prisen til UCN i Aalborg. 

 

Indstilling 

Indstil din institution/projekt/indsats/uddannelsesretning via nomineringsskemaet her: 
Nomineringsskema til Fonden for Entreprenørskabs Diversitetspris 2022 (jotform.com)