Praktikant til foråret 2022

Praktikant til Fonden for Entreprenørskab - Start Up Programme

Vil du gerne have praktisk erfaring med eventplanlægning, markedsføring og kommunikation? Og vil du være med til at fremme entreprenante mindsets på de videregående uddannelser?

Vi søger en praktikant, som har blod på tanden efter at lære nyt, og som tør kaste sig ud i selvstændige opgaver og tage ansvar.

 

Er det dig? Så kig med her

 

 

Som praktikant får du:
• Praksiserfaring med eventplanlægning og -afvikling. Du vil blive medansvarlig på afviklingen af vores Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab april 2022.
• Erfaring med kommunikation med eksterne og interne interessenter via sociale medier (Facebook og LinkedIn) og udarbejdelse af tekster til web, nyhedsbreve, m.m.
• Stort ansvar, indflydelse og ejerskab i forhold til dine arbejdsopgaver.
• Mulighed for at være en del af en ambitiøs arbejdsplads med højt humør, hvor vi hjælper og lærer af hinanden, og hvor vi har mange års erfaring med praktikanter.

 

Hvem er du?

 • Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, markedsføring, eventplanlægning eller lignende og vil nu supplere med en praktik. 
 • Du har erfaring med at kommunikere på mail, Outlook eller lignende og har også gerne stiftet bekendtskab med ekstern kommunikation på fx Facebook eller Linkedin.
 • Du taler og skriver dansk.
 • Du trives med processen fra at få en ide til at planlægge og udføre den.
 • Du er struktureret.
 • Du er ikke bange for at gribe røret og være opsøgende.
 • Du er imødekommende, serviceminded og nysgerrig på de relationer, du kommer til at indgå i – eksternt som internt.
 • Omsæt din viden til praksis.
 • Konkret arbejdserfaring til dit CV.
 • Udvidelse af netværk, da Fonden for Entreprenørskab arbejder med erhvervsliv, studerende og undervisere på de videregående uddannelser.
 • Indflydelse på planlægning og udførelse af egne arbejdsopgaver.

What’s in it for you?

TIDLIGERE PRAKTIKANT SIGER: ”Som praktikant hos Start Up Programme 2021, blev jeg mødt af søde og hjælpsomme kollegaer, som gav mig stort ansvar og mulighed for at omsætte faglig viden til praksis. Det var spændende at prøve kræfter med forskellige kommunikative redskaber, på flere platforme og opleve hvordan udbredelsen af entreprenørskab, kan ske gennem store entreprenørskabsevents, med mange involverede. Derfor kan jeg varmt anbefale Start Up Programme som praktiksted!” Barbara Struwe-Lundgreen, PBA Leisure Management, Professionshøjskolen Absalon – Campus Roskilde


Hvad er Start Up Programme

Start Up Programme er et entreprenørskabsprogram med konkurrencer for studerende og netværk og inspiration til undervisningsforløb for undervisere på erhvervsakademier, professionshøjskoler, kunstneriske og kulturelle uddannelser samt maritime uddannelser. Se Hjemmesiden her, og vores facebookpage her.

Start Up Programme er en del af Fonden for Entreprenørskab, som er et nationalt videncenter, der gennem mange forskellige aktiviteter arbejder for at flere elever og studerende får en introduktion til entreprenørskab ved at udvikle egne ideer og føre dem ud i livet. Du vil blive tilknyttet Start Up Programme, der henvender sig til de videregående uddannelser.

Praktiske oplysninger:
Arbejdssted: Fonden for Entreprenørskab. Industriens Hus, Vesterbrogade 1L, Kbh. K 1620.
Praktikperiode: Medio januar til ultimo juni. Praktikopholdet kan tilpasses, så det passer med den tid, studieordningen foreskriver.
Arbejdstid: Ca. 37 timer (eller efter aftale). Du har naturligvis fri til studiedage og lignende.

Praktikken er ulønnet – dog med en gave 😊

Du vil få stillet en computer og arbejdsstation til rådighed på kontoret

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den. 15 december 2021
Du bedes sende en kortfattet ansøgning og CV. Emnefelt: Praktik (navn) forår22. Sendes til sup@ffefonden.dk.


Spørgsmål til praktikopslaget: kontakt programleder Sidsel Dyrholm på tlf. 29 49 46 49 eller mail sidsel@ffefonden.dk.