Bliv en del af Start Up Programme

Hvordan kan du blive en del af uddannelses- og entreprenørskabsprogrammet Start Up Programme?

For at du som underviser eller studerende kan anvende programmets aktiviteter, skal din uddannelse eller uddannelsesinstitution være medlem af Start Up Programme. Det betyder, at det er den enkelte uddannelse eller hele uddannelsesinstitution, som bliver medlem af uddannelses- og entreprenørskabsprogrammet Start Up Programme.

Se hvilke uddannelser og uddannelsesinstitutioner her. 

Du kan som underviser, programleder eller uddannelsesleder nemt sikre din uddannelse et medlemskab af Start Up Programme ved at tage kontakt til sup@ffefonden.dk

Bemærk: Studentervæksthuse kan også være enkeltstående medlem af programmet, dog med begrænset adgang. 

Er du studerende, tal med din underviser eller nærmeste leder om, hvordan du og dine medstuderende kan få adgang og blive medlem af programmet. 


Hvad koster det?

Pris pr. uddannelse og uddannelsesretning er 6.500 kr. for et skoleår (aug/juli).

Herudover koster det 6.500 kr. pr. studentervæksthus (defineret pr. fysisk lokation). 

Dette medlemsgebyr er uanset antal studerende pr. uddannelse. 

Se uddybende om betaling i øverste højre hjørne. 

 

Hvad får du?

Medlemsgebyret giver undervisere og studerende fuld afgang til alle uddannelses- og entreprenørskabsprogrammet Start Up Programmes tilbud. For eksempel har vi altid fuld forplejning på arrangementer, inspirerende oplægsholdere, gode præmier til idekonkurrencer, og der er flere tiltag under udvikling. Læs mere om events og muligheder for undervisere og studerende. Læs meget mere her om hvorfor I skal være medlem. 


Herudover betyder et medlemsskab også en direkte indgang til Fonden for Entreprenørskabs andre tilbud såsom Nytårskur, NEIS konferencen, efteruddannelsestiltag, forskningsresultater mm.

Uanset størrelse på uddannelsesinstitutionen kan medlemsgebyret ikke overstige 50.000 kr. Har man derfor mere end 8 uddannelser eller 8 studentervæksthuse tilmeldt Start Up Programme pr. uddannelsesinstitution, vil hele uddannelsesinstitutionen automatisk være medlem, og alle undervisere og studerende vil have adgang til Start Up Programmes tilbud. 

OBS: Alle priser er ekskl. moms.

 

Hvad gør du nu?

Er du og din uddannelse interesseret i et medlemsskab, så skriv os på sup@ffefonden.dk

Så kan vi give yderligere information og sende materiale. Så snart I er tilmeldt, har I fuld adgang til alle aktiviteter.