Lær at pitche så dine idéer bliver hørt og husket

Pitching er en værdifuld færdighed, som vi alle kan have stor nytte af at mestre. Kun når vi pitcher vores idéer eller os selv, kan andre mennesker få øjnene op for os og begynde at tro på vores løsninger.

 

Lige nu kan du som studerende tilmelde dig den digitale workshop ’Power pitches, der huskes’ som finder sted den 31. oktober 13.00 -15.30 og faciliteres af Mathias Bruhn.

 

På workshoppen kommer du som deltager til at lære at formidle dig selv og dine idéer gennem korte, konkrete og fængende pitches, der sikrer, at andre forstår og lytter til deres idéer. Workshoppen kan med fordel bruges som træning til Idekonkurrencen for de videregående uddannelser, som finder sted på Danish Entrepreneurship Festival den 30. november. Men du er også velkommen til at deltage, selvom du ikke kan være med i Idekonkurrencen. 

 

Workshoppen vil være bygget op om tre dele
  • Curiosity pitching: hvordan sikrer du dig de første 10 sekunder, at tilhører bliver ved med at lytte til dig, og måske endda spørger ind til dig og din idé?  

  • Kommunikation: Hvordan anvender vi kropssprog og stemmeføring der sikrer at fange tilhører, når vi præsenterer os selv eller et emne?

  • Klare budskaber: Hvordan fanger vi tilhører, og hvordan kan vi gennem vores dybere drivkraft og motivation tale til folks følelser frem for forstand?

 

Om Mathias Bruhn

Mathias Bruhn & co. har siden 2011 undervist ledere, rådgivere og universitetsstuderende i, hvordan man kommunikerer karismatisk, skaber positive relationer og styrker sit personlige lederskab.

 

I dag arbejder Mathias som underviser for organisationer som Novo Nordisk, Dansk Standard og Ingeniørforeningen IDA samt som ekstern lektor ved DTU og CBS.

 

Mathias har en kandidatgrad i erhvervspsykologi ved CBS og har baggrund som Diplom bygningsingeniør fra DTU med tidligere erfaring som projekterende og projektledende ingeniør hos Rambøll Danmark.

 

Mere information på www.mathiasbruhn.dk

 

Tilmelding

Workshoppen er for studerende på uddannelsesinstitutioner, som er medlem af Start Up Programme. Se hvilke institutioner, der er medlem af Start Uo Programme her.

Der er begrænset antal pladser, til workshoppen - pladserne tildeles efter først til mølle-princippet.

Ved tilmelding får du desværre IKKE en automatisk bekræftelse. Vi sender bekræftelser ud løbende, hvor du også vil modtage et ZOOM-link samt passcode.

 
*Deltagelse i workshoppen er ikke betinget af tilmelding til idékonkurrencen.
*Ved tilmelding får du desværre IKKE en automatisk bekræftelse. Vi sender bekræftelser ud løbende, hvor du også vil modtage et ZOOM-link samt passcode.