Anvend Iværksætterdanmarks gratis workshops

Fonden for EntreprenørskabogIværksætterdanmarkhar indgået et samarbejder over det kommendeår, der hartilformål at give studerendekorteogmellemlangevideregåendeuddannelsermulighed for at deltageri forskellige gratis workshopforløb, somIværksætterdanmarktilbyder. 

 

Iværksætterdanmark har rekrutteret en bred vifte af forskellige eksperter, der har stor viden fra erhvervslivet indenfor hver deres specifikke områder. Formålet med workshopforløbene er at klæde studerende  og styrke de kompetencer, der er essentielle som iværksætter. 

 

Hvilke workshops? 

Du kan herunder orientere dig om, hvilke gratis tilbud som Iværksætterdanmark tilbyder. 

 

Det kan eksempelvis være: 

 

  1.      Forstå din kunde og skabe værdi 
  2.      Styr på salget 
  3.      Digital markedsføring 
  4.      Virksomhedsjura ved opstart 
  5.      Fra influencer til forretningssucces 
  6.      Virksomhedsøkonomi for kommende genier 

  

Link til aktuelle forløb: https://ivdk.dk/forloeb 

 

Hvordan kommer du i gang? 

Du skal være tilknyttet en uddannelsesinstitution og kan tilmelde dig direkte på hjemmesiden her. Du kan også få din underviser til at tage kontakt til Iværksætterdanmark. Din underviser kan læse mere her.

 

Hvem er Iværksætterdanmark? 

Der er for mange, der ikke får den rette hjælp i tide og relativt hurtigt må slippe ambitionen om at blive iværksætter. Iværksætterdanmark er et EU Socialfondsprojekt, som har til formål at tilbyde denne hjælp og udvikleiværksætteres kompetencer til at starte egen virksomhed.

 

Iværksætterdanmarks projekt er at støtte op om de innovative ideer til en god forretning og har som kerneopgave at hjælpe studerende hele vejen - fra ide til en god forretning gennem praksisnære og relevante workshopforløb 

 

Læs mere om Iværksætterdanmark her: Forside - Iværksætterdanmark (ivdk.dk)