Idékonkurrencen

Idékonkurrencen er en ide- og innovationskonkurrence for dig, der er studerende på en videregående uddannelse. Idékonkurrencen er en del af Danish Entrepreneurship Festival, hvor ca. 7000 deltager i konkurrencer, workshops og oplæg, modtager rådgivning, bliver inspireret og netværker med andre - denne gang i et virtuelt univers. 

 

Som deltager i Idékonkurrencen dyster du mod 100 andre teams fra hele landet om en plads i finalen, og der er 10.000 kr. til første pladsen.

 

Idékonkurrencen foregår næste gang online i uge 47 2021. 


Hvordan det gik for sig til Danish Entrepreneurship Festival 2020:

 

  

Hvordan kan du deltage?

Du skal udvikle en ide, tilmelde dig og udarbejde en 2-siders idébeskrivelse - information om hvornår og hvordan følger senere...

Din ide skal høre til en af følgende fire kategorier: GreenTech, LifeTech, Service Innovation eller Social Entreprenørskab. 

Efterfølgende deltager til Danish Entrepreneurship Festival i uge 47. Her pitcher din idé online på 3 min. for et dommerpar, der også har læst din idébeskrivelse. Herefter kan dommerne stille spørgsmål.

De 10 teams med flest point går videre til finalen, der foregår senere på ugen. Finalisterne skal igen pitche deres ide på 3 min. online - men denne gang kan alle se med: forældre, bedsteforældre, medstuderende, kærester og interesserede. Vinderen kåres af et dommerpanel og får 10.000 kr., som de kan bruge på at videreudvikle på ideen. Læs mere om Start Up Programmes pengepræmier her.  
 

Ved Idékonkurrencen belønner vi kreativitet, innovation og nyhedsværdi. Der fokuseres på innovationshøjde, hvor nyskabende ideer eller opdagelser sættes i forhold til eksisterende ideer/produkter. Idekonkurrencen belønner særligt værdiskabende innovation - derfor kombinationen af: nyskabelse og realiserbarhed. 

 

Idékonkurrencen for videregående uddannelser har et højt niveau indenfor bedømmelseskriterierne. 

Hold dig orienteret her på siden eller på facebook.

For spørgsmål kontakt os på sup@ffefonden.dk