Online mentoring med EY rådgiver.

Vil du og dit team have endnu mere sparring på jeres projekt?

En af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder EY er mangeårig partner for Fonden for Entreprenørskab, og som noget nyt kan Company Programme og Start Up Programme i samarbejde med EY nu tilbyde deltagende teams online ekspert-mentoring. Det betyder at alle medlemsuddannelser og institutioner i Start Up Programme kan benytte sig af det her tilbud. 


Online mentoring med EY
Vil du knytte kontakter i erhvervslivet? Har du en idé, som du ønsker konkret sparring på? Har du brug for sparring inden for temaer som f.eks. finansiering, hvad er vores næste skridt? Hvordan skaber vi en grønnere forretningsmodel? Hvordan registrere jeg ift. skat, moms, gode råd til selskabsformer eller hvordan laver man det gode drifts og status budget?

Nu har du og jeres team muligheden for op til halvanden times online mentoring.


Hvordan får vi en mentortime?

Alle teams som deltager i Start Up Programme eller hvor deres uddannelse eller institution er medlem af programmet (se om I er medlem HER)  kan bruge tilbuddet. 

Alle studerende er velkomne til at rådgivning uanset hvilket projekt I arbejder med. I skal udfylde nedenstående Sign Up. Herefter får I en mail hvori der er nogle navne på rådgivere fra EY.

Det er op til dig som ansøger - SELV at sætte en mentortime op med den rådgiver i ønsker. Det kan være rådgiveren ikke har tid, eller at I bliver sendt videre til en anden rådgiver. 

Skriv en mail til den rådgiver i ønsker om: hvem er I, hvilken institution kommer I fra og hvad ønsker i sparring på? 

God fornøjelse!