Del din idé | Feedback-event u. konkurrence

Alle kan øve sig i at skabe forandring | Tilmeld dig Del din idé nu!

Har du en idé? Eller har du en drøm om at gøre en forskel? Gode ideer er efterspurgt inden for ALLE felter af samfundet, på alle niveauer og arbejdspladser – offentlige som private. Start Up Programme afholder Del din idé både i foråret og efteråret, hvor du har mulighed for at øve dig i at skabe forandringer.

Del din idé: Du får uformel sparring og feedback på dit projekt fra professionelle rådgivere. Alt du skal gøre er at tilmelde dig, og indsende to-tre sider om projektet. 

Del din idé indgår i foråret som en del af de Regionale Mesterskaber i Entreprenørskab, men er et alternativ for dem, der ikke trives med konkurrence elementet. Da det er en del af de Regionale Mesterskaber, får du mulighed for at være en del af et inspirerende event med studerende fra hele landet, og du kan se andre teams pitche deres ideer! 

Du kan deltage i Del din idé

4. Maj Regionale mesterskaber - Del din idé

I tråd med tiden har vi valgt at afholde årets regions mesterskaber online. Med et online format har det været muligt at koble alle regioner sammen! Denne nye mulighed giver de studerende en særlig mulighed for at mødes med andre teams på tværs af landet. Vi glæder os til at se jer!

Hvem kan deltage?
Alle studerende fra korte og mellemlange uddannelser kan deltage. Du kan deltage med en helt ny idé eller et projekt, du har arbejdet længe på. Skal du derimod deltage i de Regionale Mesterskaber, skal idéen være opstået tidligst 1. august, altså i indeværende skoleår. 

Del din ide – forløbet kort fortalt:

  • Du øver dig på at udvikle på en ide eller projekt – alene eller sammen med andre og tilmelder dig senest 14. april 2021.
  • Du og dit team skal udarbejde et 2-3 siders skriftligt produkt om ideen - en idebeskrivelse – som indsendes - du skal sende per mail. Idebeskrivelsen skal være i PDF og titlen skal være teamets navn.
  • På dagen: 
    - vil du møde to professionelle advisores online, som også har læst idebeskrivelsen
    - Her har I 20 min., hvor I sammen kan diskutere jeres idé, søge rådgivning fra advicerne og få feedback på ideen.


Har du spørgsmål kan du skrive til sup@ffefonden.dk