Idekonkurrencen for videregående uddannelser

Idekonkurrencen er en innovationskonkurrence for dig, der er studerende på en videregående uddannelse. Den er en del af Danish Entrepreneurship Award, hvor ca. 7000 deltager i konkurrencer, workshops og oplæg, modtager rådgivning, netværker med andre - og meget meget mere. 

 

Se filmen om Idekonkurrencen for de videregående uddannelser:

 

  

 

Se alle vinderne fra 2018 her.

 

Læs mere om Idekonkurrencen 2018 på Danish Entrepreneurship Awards hjemmeside - TRYK HER.

 

Hvordan kan jeg deltage?

Du skal som studerende uploade en 2-siders idébeskrivelse. Læs mere på ovenstående link til Award'ens hjemmeside.

 

Ved Idekonkurrencen belønner vi kreativitet, innovation og nyhedsværdi. Der fokuseres på innovationshøjde, hvor nyskabende ideer eller opdagelser sættes i forhold til eksisterende ideer/produkter. Idekonkurrencen belønner særligt værdiskabende innovation - derfor kombinationen af: nyskabelse og realiserbarhed. 

 

Idekonkurrencen for videregående uddannelser har et højt niveau indenfor bedømmelseskriterierne. Niveauet er derfor højere end ved ungdomsuddannelser. Men ellers er Idekonkurrencen for videregående uddannelser bygget op omkring de samme kategorier som Start Up Programme's konkurrencer.

 

Dommere og tilmeldte teams sammensættes således, at de forskellige teams inden for de fire kategorier får den bedst kvalificerede bedømmelse fra de eksterne dommere. 

 

Deadline for ansøgning 2019 kommer senere…

 

 

Hold dig orienteret her på siden eller på facebook.

For spørgsmål kontakt programleder Carina Hammer på carina@ffe-ye.dk eller 2445 7675.